"MEDVEDEV JE KAO ZID": Španski teniser pred okršaj sa Rusom

Novosti online

10. 07. 2024. u 10:50

Istorija se ponavlja. Drugu godinu zaredom Karlos Alkaraz i Danil Medvedev igraće u polufinalu Vimbldona.

МЕДВЕДЕВ ЈЕ КАО ЗИД: Шпански тенисер пред окршај са Русом

FOTO: Tanjug/AP

Prošlog leta je španski teniser Karlos Alkaraz slavio ubedljivo sa 3:0, po setovima – 6:3, 6:3, 6:3. Za mladog Španca to ne znači da će na novi meč moći da izađe mirno. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Za mene je u njegovoj igri najteže što stiže svaku loptu i vraća je. Medvedev je kao zid. Ponekad mi se čini da odigram neuhvatljivu loptu, ali on nađe načina da je vrati. Veoma je teško igrati kada ste svesni te njegove osobine. Za mene je to njegov najveći adut - rekao je Alkaraz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Zadovoljan je i jer se po tome približava svojim idolima.

– Uvek tražim bolja rešenja. Znam da ne mogu u svakom meču da pružam maksimum, iako to želim. Verujem da je u tome velika trojka bila veoma uspešna, da im je to pomoglo da imaju sjajne karijere. Pobede u danima kada ne ide, kada ne uspevaju da odigraju maksimalno. Čak i tada su uspevali da dostignu dovoljan nivo za trijumf i to je ono o čemu često razmišljam za vreme mečeva. Ponekad je to teško uraditi, ne može se uvek biti briljantan - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)