"OČAJAN SAM... ALI NISAM MOGAO DA IZAĐEM NA TEREN": Đokovićev rival slomljen zbog predaje

Novosti online

10. 07. 2024. u 14:41

Australijski teniser Aleks de Minor, trenutno 10. teniser na svetu, morao je da preda meč četvrtfinala Vimbldona protiv Novaka Đokovića, pa je srpski teniser bez borbe stigao do polufinala.

ОЧАЈАН САМ... АЛИ НИСАМ МОГАО ДА ИЗАЂЕМ НА ТЕРЕН: Ђоковићев ривал сломљен због предаје

Foto: Profimedia

Australijski teniser se povredio na meč-lopti protiv Artura Fisa, a onda nije imao izbor već je morao da preda. Razgovarao je sa doktorima koji su mu saopštili da je izuzetno veliki rizik da se nađe na terenu.

- Očajan sam, ali zbog povrede kuka ne mogu da igram, osetio sam krckanje tokom poslednja tri poena protiv Fisa. Doktor je potvrdio da je u pitanju povreda i da je veliki rizik da nastavim da igram - rekao je De Minor.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Za sad je neizvesno koliki je stepen povrede i koliko bi oporavak mogao da potraje.

- Oporavak može da bude od tri do šest nedelja, u zavisnosti od reakcije tela - rekao je De Minor.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

De Minor je razočaran jer je ovo bila prilika u karijeri koju će, nažalost, morati da propusti. 

- Nije tajna da je ovo trebalo da bude najveći meč karijere. Hteo sam po svaku cenu da igram, ali rezultati pregleda su bili takvi da ako bih rizikovao, jedno klizanje, jedan pokret mogao bi da pogorša i da pretvori sve u povredu od četiri meseca. Razočarajavajuće je jer nisam mogao da uživam u onome što sam postigao ove nedelje. Odmah sam znao da se nešto loše desilo - rekao je De Minor.

Australijski teniser zadovoljan je svojim dosadašnjim učinkom koje je pokazao na vimbldonskim terenima.

- Igram dobro turnire i počeo sam da dolazim do završnica i to je pozitivno, ali je još veća žal što nisam mogao da izađem na teren jer sam osećao da imam dobre šanse - rekao je De Minor.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)