BRUKA I SRAMOTA: Najpoznatiji engleski novinar uvredio Novaka Đokovića kao niko nikada, pa uradio ovo!

Novosti online

10. 07. 2024. u 18:15

NOVAK Đoković je u žiži javnosti u Velikoj Britaniji. Srbin je odlučio da ne ćuti posle provokacija tokom meča protiv Holgera Runea, te je uzburkao strasti u "tradicionalnoj" i "savršenoj" teniskoj idili na Ol Ingland klubu. I ne samo tamo.

БРУКА И СРАМОТА: Најпознатији енглески новинар увредио Новака Ђоковића као нико никада, па урадио ово!

FOTO: Tanjug/AP

Veliki deo javnosti podržava Noleta koji je odlučio da neće da ćuti protiv nepravde, dok postoje i oni koji brane domaće navijače. Dan kasnije pokušali su novinari Bi-Bi-Sija da operu zemljake, a Đoković je jednostavno napustio razgovor smatrajući da pitanja nisu na mestu. 

Ovoga puta u na temu Novaka Đokovića oglasio se  i poznati "novakomrzac", čuveni novinar Pirs Morgan koji je svojevremeno pljuvao i srpskog tenisera, ali i članove njegove porodice zbog određenih izjava.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ni sada se nije proslavio.

Zapravo, nazvao je Noleta kretenom (mada bi prevod mogao da bude i nešto gore, ali... da ostavimo to čuvenom novinaru na čast).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Đoković je bio neverovatan kreten na Vimbldonu ove godine, ali ga podržavam. On zaslužuje više poštovanja od onoga što dobija, kako od navijača, tako i od medija, očigledno mu je dosadno da se pretvara da je okej sa tim. Hajde da uradimo intervju, Novače, ja te neću tretirati kao drugi - napisao je Pirs Morgan na društvenoj mreži Iks, ukazujući na poemnuti Noletov kratkotrajni intervju za Bi-Bi-Si, koji je napustio posle 98 sekundi razgovora.

Podsetimo, Đoković je u sredu trebalo da se sastane sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu Vimbldona, ali je Australijanac predao zbog povrede i pre meča. 

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama