DANIL "UBICA" NAJBOLJIH: Medvedev protiv Sinera u četvrtfinalu Vimbldona napravio podvig

S. R.

11. 07. 2024. u 05:00

POKVARIO je Danil Medvedev trijumfom u četvrtfinalu Vimbldona iščekivani duel prvog i trećeg tenisera sveta. Rus je pobedom nad Janikom Sinerom (3:2) postao tek četvrti igrač koji je pobedio aktuelnog broja 1 više od tri puta na grend slemovima od 2000. (Isto su činili još Đoković, Nadal i Vavrinka), čime je pokazao da je "ubica" najboljih. Italijana je mučio virus, što je, takođe, kumovalo da pretrpi tek treći neuspeh u sezoni.

ДАНИЛ УБИЦА НАЈБОЉИХ: Медведев против Синера у четвртфиналу Вимблдона направио подвиг

FOTO: Tanjug/AP

- Nikad nije lako kada znaš da će meč biti naelektrisan. Tako je uvek kada igrate protiv Sinera, Alkarasa, Đokovića... Iskustvo koje imam mi je pomoglo. Uslovi nisu bili laki, jer kad god je krov zatvoren, vlažnost je velika, nema vazduha. Osećate kao da gubite koncetraciju, jer čuješ zvuk kiše, ali ne i zvuk udaraca loptice. Kao da ti nešto pada na glavu - rekao je Rus.

Naredni rival osvajaču titule na Ju-Es openu 2021. godine, biće Karlos Alkaraz. Mladi Španac, koji jeodigrao izazovan meč protiv Tomija Pola na "terenu jedan". n

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ribakina ide ka peharu

ŠAMPIONKA Vimbldona iz 2022, Elena Rikbakina na dobrom je putu da opet podigne pehar. Kazahstanka je lagodno savladala u četvrtfinalu još jednu prepreku, Ukrajinku Elenu Svitolinu sa 6:3, 6:2. U polufinalu je čeka okršaj sa Češinjom Barborom Krejčikovom, koja je bila bolja od Letonke Jelene Ostapenko (6:4, 7:6).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U drugom polufinalu sastaće se Hrvatica Dona Vekić i Italijanka Jasmin Paolini.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)