"ZNAM ŠTA MI JE ČINITI" Novak Đoković poslao jasnu poruku pred polufinale Vimbldona

Novosti online

11. 07. 2024. u 20:00

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković oglasio se pred polufinalni meč protiv Lorenca Muzetija, koji je na programu u petak posle 17 časova.

ЗНАМ ШТА МИ ЈЕ ЧИНИТИ Новак Ђоковић послао јасну поруку пред полуфинале Вимблдона

Tanjug/AP

Silom prilika Novak Đoković imao je dan odmora više od rivala s obzirom da mu je Aleks de Minor predao bez borbe meč četvrtfinala. 

- Pripreme dobro teku. Juče sam iznenađujuće dobio dodatni dan bez meča. Uvek je nepoželjno kada se teniser povredi i preda meč, pogotovo ako je četvrtfinale gren slema. Želim mu brz oporavak. Za mene je pozitivno, uz to što sam u polufinalu i to što sam imao dodatni dan odmora bez dodatnog pritiska na koleno i imam dovoljno vremena da se oporavim i budem fizički spreman. Imam dva dana dobre treninge, u porodičnoj atmosferi. Tu su mi deca, tako da uživam u svakom trenutku, rekao je Đoković za "Sport klub" 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Oprezan je što se tiče kolena

- Za sada je sve dobro. Uvek govorim „za sada“, jer ne želim da budem u potpunosti uveren i oslobođen razmišljanja da može nešto da se desi. Neću da kažem da razmišljam o tome, ali uvek postoji neka mogućnost, jer je operacija bila blizu turnira. Od početka Vimbldona nisam osećao bol, samo u par navrata, ali ništa zabrinjavajuće. Radimo sve što radimo da bih bio u što boljoj formi.

Naredni protivnik je italijanski teniser Lorenco Muzeti 

- Uvek se trudiš da igraš svoj tenis najbolje što znaš. S druge strane, moraš da se prilagodiš taktički svom protivniku. Sutra je Muzeti, s njim sam igrao na šljaci oba puta ove godine koja mu je omiljena, ali je jako dobro igrao i na travi ove godine. Finale Kvinsa, polufinale Vimbldona. Sigurno će izaći sa namerom da pobedi i da sve od sebe. Veoma je talentovan, to svi znamo. Pobedio je neke dobre igrače, poslednjeg Frica koji je, rekao bih bio favorit, ali videli smo odličan meč u pet setova. Znam šta mi je činiti. Danas sam i na treningu radio neke taktičke primene koje ću sutra primeniti. Nadam se najboljem.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)