POKUPI 1.000 DINARA SA NAJBOLJE TRAVE NA SVETU: Mozzartov poklon za finiš Vimbldona

promo

12. 07. 2024. u 10:04

Svi verujemo da ćemo u nedelju popodne ponovo gledati Novaka Đokovića opruženog na najpoznatijoj travi na svetu, kako osmi put proslavlja titulu na Vimbldonu. A dok čekaš rasplet u Londonu, Mozzart je rešio da te časti!

ПОКУПИ 1.000 ДИНАРА СА НАЈБОЉЕ ТРАВЕ НА СВЕТУ: Моззартов поклон за финиш Вимблдона

FOTO: Profimedia

Potrebno je da se kladiš bar na jedan od mečeva muškog polufinala Vimbldona (na klasičnom klađenju) Medvedev – Alkaraz i Museti – Đoković, a mi ćemo ti obezbediti bonus za klađenje uživo koji možeš da iskoristiš u nedelju, tokom finala najprestižnijeg grend slema.

Važno je da znaš da je potrebno da minimalna uplata treba da bude 200 dinara, kao i da je uslov za bonus da zbirna kvota na tiketu ne bude manja od 3,00. Maksimalni iznos bonusa je 1.000 dinara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Imaš vremena do petka 12. jula u 14.00, kada se očekuje početak prvog polufinala, a bonus možeš da iskoristiš u nedelju tokom - nadamo se - još jednog epskog vimbldonskog finala Novaka Đokovića.

Pokupi 1.000 dinara sa najbolje trave na svetu. Budi pobednik!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!