"TO JE DOBAR ZNAK" Novak Đoković otkrio šta mu to u snovima "pomaže" da pobedi (VIDEO)

Novosti online

12. 07. 2024. u 18:39

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dao je opširan intervju za magazin "Vog" a u njemu je pričao o mnogim tema, a jedna je bila vezana i za snove kao i njihovu simboliku.

ТО ЈЕ ДОБАР ЗНАК Новак Ђоковић открио шта му то у сновима помаже да победи (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je upitan da li često sanja pred susrete, kao i šta mu to znači, rekavši da voli kada sanja nešto pred meč jer to doživljava kao dobar znak.

 - Da, imam vrlo čudne snove pre meča, ponekad. Normalno kada se tako nešto desi, ja to doživljavam kao dobar znak pred susret. Znam da zvuči čudno, ali tako je - poručio je Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

@vogueadria Novak Djokovic explains to Vogue Adria the meaning behind the dreams he has before matches. #novakdjokovic #vogueadria #wimbledon #tennis ♬ original sound - Vogue Adria

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković se danas bori protiv Lorenca Muzetija u polfinalu Vimbldona za ulazak u borbu za trofej.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

OD OVOGA SE STREPELO: Novak Đoković objasnio da li je završio karijeru osvajanjem olimpijskog zlata