"OČEKUJEM TEŽAK MEČ, ALI SVAKAKO ZABAVAN DAN ZA SVE ŠPANCE": Alkaraz prezadovoljan plasmanom u finale Vimbldona

Novosti online

12. 07. 2024. u 19:13

Španski teniser, Karlos Alkaraz je u polufinalu Vimbldona pobedio Medvedeva rezultatom po setovima 3:1 6:7 (1:7), 6:3, 6:4, 6:4.

ОЧЕКУЈЕМ ТЕЖАК МЕЧ, АЛИ СВАКАКО ЗАБАВАН ДАН ЗА СВЕ ШПАНЦЕ: Алкараз презадовољан пласманом у финале Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Španski teniser, Karlos Alkaraz izjavio je posle plasmana u finale Vimbldona da je bilo teško pobediti Danila Medvedeva, kao i da očekuje težak meč u nedelju.

- Drago mi je što smo igrali bez krova, različiti su uslovi. Srećan sam kako sam odigrao danas. Počelo je dobro za njega, dominirao je, igrao je odličan tenis, servirao je sjajno, bilo mi je teško. Tek posle 3:1 u drugom setu uspeo sam da nađem pravu igru koju sam tražio, dobro sam se kretao. Mislim da sam odigrao dobar meč -rekao je Alkaraz na terenu posle meča.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Španski teniser je naglasio da je pokušavao da nametne svoju igru, kao i da je bilo teško pobediti Medvedeva.

- Pokušavao sam različite stvari, pokušavao sam da idem na duže razmene, išao sam na mrežu koliko sam mogao, hteo sam da nekako razbijem njegovu igru. Pokušavao sam da nametnem svoju igru, bilo je teško pobediti - rekao je Alkaraz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Alkaraz je branilac titule na Vimbldonu, pošto je u finalu prošle godine pobedio Novaka Đokovića 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4.

- Nisam nov više, nisam znao kako ću se osećati pre tog finala. Očekujem težak meč, dobar tenis, pogledaću drugo polufinale, radujem se finalu. U nedelju će biti dobar dan za sve Špance pošto će i fudbalska reprezentacija igrati finale Evropskog prvenstva protiv Engleske. Nisam rekao da će Španija da pobedi, rekao sam da će biti zabavan dan - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji