"NIKADA GA NISAM VIDEO OVAKVOG!" Novak Đoković zapanjio Lorenca Muzetija, Italijan ostao skroz zatečen

Novosti online

12. 07. 2024. u 22:52

Novak Đoković i Lorenco Muzeti odigrali su vrlo zanimljivo polufinale Vimbldona, posle čega je Italijan na originalan način opisao kako je doživeo ovaj susret.

НИКАДА ГА НИСАМ ВИДЕО ОВАКВОГ! Новак Ђоковић запањио Лоренца Музетија, Италијан остао скроз затечен

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je u interesantnom duelu savladao Muzetija, kome je to bilo prvo vimbldonsko polufinale u karijeri.

Iako nije prvi put igrao sa Novakom, ostao je zatečen:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


- Baš sam rekao njegovom timu u svlačionici. Ovo je sedmi put, čini mi se, da igramo jedan protiv drugog. I, nikada ga nisam video ovakvog! Danas sam stvarno bio impresioniran - počeo je Muzeti.

Gotovo u dahu je dodao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ovo nam je bio prvi susret na travi... a njegova igra stvarno odgovara ovom tipu podloge. Naročito kako vraća servise. Mislim, to je na momente smešno! Stvarno, danas je bilo smešno na kraju kakve je riterne imao! A i u važnim poenima, naročito u drugom setu, u završnici, kada sam imao šansu da napravim brejk, on je tada baš dobro servirao. Zaslužio je ovu pobedu - ne skriva Italijan svoje impresije.

Novaka sada čeka "repriza" prošlogodišnjeg finala, protiv Karlosa Alkaraza, koji je u četiri seta dobio Danila Medvedeva. 

Novak Đoković - Karlos Alkaraz, "H2H", međusobni dueli

U dosadašnjih pet mečeva, Nole vodi sa 3:2 protiv "Karlitosa", kako u domovini zovu Alkaraza.


Na "smenu" su najpre dobijali jedan drugog - Alkaraz prvi meč, u Madridu 2002, sa 6:7, 7:5, 7:5(5), Đoković na Rolan Garosu 2023. sa 6:3, 5:7, 6:1, 6:1, a onda opet Španac, i to u vimbldonskom finalu 2023, sa 1:6, 7:6(6), 6:1, 3:6, 6:4, te Nole u Sinsinatiju sa 5:7, 7:6(7), 7:6(4).


Poslednji međusobni duel Novak Đoković je rešio u svoju korist i to u polufinalu Završnog mastersa, kada je bilo dosad najubedljivijih protiv Alkaraza 6:3, 6:2. To je, ujedno, dosad jedini meč njih dvojice a da nisu obojica osvojila bar po set.

---

Ako vas Novak Đoković zanima, ali i ne samo on, već i sve ostalo iz tenisa, pratite sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu