BRITANCI NASTAVLJAJU DA SE "IZVLAČE" Nakon što su sramno udarili na Đokovića svi žele da isprave grešku

Novosti online

13. 07. 2024. u 20:00

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za finale Vimbldona, a britanski mediji se i dalje bave njegovom proslavom nakon mečeva.

БРИТАНЦИ НАСТАВЉАЈУ ДА СЕ ИЗВЛАЧЕ Након што су срамно ударили на Ђоковића сви желе да исправе грешку

FOTO: Tanjug/AP

Britanski "San" je napisao da su Đokovića izviždali "idioti" jer su pogređno protumačili njegovo slavlje, s obzirom da je ono bilo upućeno njegovoj ćerki.

– Kada je Đoković svirao violinu tokom večerašnjeg meča, neki posmatrači su ga izviždali, iako nije bilo jasno da li je reakcija bila iskrena ili ironična. U svakom slučaju, Đoković je delovao kao da je to uzeo u dobrom duhu, smejući se pre nego što je dao palac gore i iskreno se osmehnuvši dok se vraćao na svoje mesto – piše San.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Đoković sutra od 15 časova igra finale Vimbdlona protiv Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente