ŠAMPIONKA VIMBLDONA SIJA DO SREĆE: "Ovo je moj najbolji dan u karijeri"

Novosti online

13. 07. 2024. u 19:38

Češka teniserka Barbora Krejčikova izjavila je posle osvajanja Vimblodna da je današnji dan najbolji u njenoj karijeri, kao i u njenom životu.

ШАМПИОНКА ВИМБЛДОНА СИЈА ДО СРЕЋE: Ово је мој најбољи дан у каријери

FOTO: AP/Tanjug

Krejčikova je danas u finalu Vimbldona pobedila Italijanku Jasmin Paolini rezultatom 2:1 u setovima.

  - Nemam reči, ovo je nerealno što se desilo, najbolji dan moje teniske karijere, najbolji dan mog života. Teško mi je da objasnim šta osećam sada, čestitam Jasmin i njenom timu, bilo je sjajno finale, borile smo se za svaku loptu. Na kraju sam imala sreće, ona je odigrala finale Rolan Garosa pre nekoliko nedelja, čestitam joj na tome - izjavila je Krejčikova na terenu posle meča.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Paolini je u desetom gemu trećeg seta imala imala dve brejk lopte, ali je Krejčikova uspela da ih spasi i završi meč.

  - Govorila sam sebi da budem hrabra, da je bilo 5:5 nastavila bih da igram i da se borim. Bio je težak meč, sjajno finale, takmičenje, srećna sam što stojim ovde - rekla je Krejčikova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Krejčikova je tako došla do druge titule na grend slem turnirima, pošto je 2021. pobedila na Rolan Garosu.

 - Mislim da niko nije verovao da mogu da dođem do finala i da osvojim turnir i ja ne mogu da verujem, nisam imala dobar početak sezone, neverovatno je da stojim ovde i da sam pobednica - zaključila je Krejčikova.

Češkoj tenisreki je ovo druga gren slem titula.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

OLIMPIJSKI KRUGOVI NA ZEMUNSKOM KEJU: Pariska priča o održivosti i najvećih svetskih događaja seže do Srbije