ZANOSNA HARLI KVIN LUDA ZA NOLETOM: Poznata holivudska glumica bodri Đokovića u finalu Vimbldona

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 07. 2024. u 21:43

IMAĆE Novak Đoković i veliku podršku u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Jedna od brojnih poznatih zvezda koje će biti u Londonu jeste i australijska glumica Margo Robi koja je poznata kao veliki Noletov fan.

ЗАНОСНА ХАРЛИ КВИН ЛУДА ЗА НОЛЕТОМ: Позната холивудска глумица бодри Ђоковића у финалу Вимблдона

FOTO: EPA

Poznata glumica bila je na tribinama kada je Novak Đoković savladao Lorenca Muzetija, a nakon meča govorila je o najboljem teniseru svih vremena. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Uživala sam u meču, Novak Đoković je bio sjajan. Ono što je on uradio za ovaj sport je ogromno. To je inspirativno,  dopao mi se njegov intervju nakon meča. Kao i svi jedva čekam finale - rekla je ona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Margo je Đokovića upoznala 2013. godine u Argentini kada je igrao protiv Rafaela Nadala na egzibicionom meču. 

Zanosna plavuša snimala je film u Buenos Ajresu, te su ona i Vil Smit iskoristili slobodno vreme da pogledaju meč. 

Podsetimo, Novak Đoković finale Vimbldona igra u nedelju od 15.00. Protivnik mu je aktuelni branilac trofeja Karlos Alkaraz. On je prošle godine pobedio upravo Noleta u finalu, tako da je sada idealna prilika za revanš.

Inače, Margo Robi je glumila u brojnim filmovima, a uloge po kojima je prepoznatljiva širom sveta jesu Barbi i Harli Kvin u poznatom superherojskom serijalu. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente