PODRŠKA STIŽE IZ CELOG SVETA: Đoković se oglasio moćnom porukom pred meča sa Alkarazom (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 07:42

Srpski teniser, Novak Đoković danas od 15 sati igra finale Vimbldona protiv Španca Karlosa Alkaraza, meču koji je repriza prošlogodišnjeg finala i duel koji bi mogao da ima ogroman uticaj na celokupnu istoriju svetskog tenisa.

ПОДРШКА СТИЖЕ ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА: Ђоковић се огласио моћном поруком пред меча са Алкаразом (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Spreman je Novak Đoković da krene u osvajanje svoj 25. Grend slem pehar i tako je tempirao formu kako je turnir odmicao iskoristivši maksimalno to što mu je žreb bio jako dobar. Srpski teniser, Novak Đoković je tako pokazao mentalnu i fizičku snagu pošto je ne tako davno operisao koleno.

Đoković se uoči samog finala javio putem  društvene mreže "X" i podelio je snimak u kom nekoliko njegovih fanova iz čitavog sveta posmatra trening i komentarišu ono što nas čeka u nedelju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Upitao je Novak i pratioce odakle će pratiti meč, a najinteresantniji momenat u snimku je način na koji jedan momak čeka okršaj.

Već je spreman broj 25, kao oznaka potencijalno osvojenog Vimbldona i 25. Grend slema, a on ide i još dalje jer je tu i broj 26. Optimistično i kada je Đoković u pitanju sasvim realno.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)