UŽAS: Novak Đoković igrao finale Vimbldona dok mu koleno krvari?! (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 07. 2024. u 18:22

NOVAK Đoković je poražen u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, a sve to mesec dana nakon operacije kolena posle predaje u četvrtfinalu Rolan Garosa. On je dan kasnije operisao koleno, ali iako je potom u vrlo kratkom roku ostvario niz nestvarnih poebda, nije mogao da napravi još jedan podvig i savlada Španca.

УЖАС: Новак Ђоковић играо финале Вимблдона док му колено крвари?! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Igrao je u trećem setu Đoković vrhunski tenis, ali i pored toga što je time obradovao svoje navijače, deluje da je operacija ipak ostavila posledice.

To se najbolje videlo upravo u odlučujuim momentima megdana sa Špancem. Jer, čak i kada bi ostvario neke dobre poteze, bilo bi to više na iskustvo, ili "iz lakta", bez mnogo "bravura u pokretu". I  ne čudi, jer situacija je bila ozbiljnija nego što se to u prvi mah činilo:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Teško se kretao.

A možda je razlog - baš ozbiljan...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, u jednom trenutku dok je sedeo na stolici između gemova, fotografi su ga uslikali sa mrljom na stezniku kojim je zaštitio povređeno desno koleno. 

FOTO: Tanjug/AP

FOTO: Tanjug/AP

FOTO: Tanjug/AP

U prvi mah deluje da je steznik najboljeg tenisera u istoriji bio umrljan krvlju, a čak je i Miljan Amanović, član Noletovog stručnog štaba, u drugom setu Jeleni Đoković, suprizi najboljeg tenisera svih vremena rekao:

"Nije dobro, ne može da trči". 

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!