KATASTROFALNE VESTI ZA SRBINA! Novak Đoković ovo nije očekivao pred Olimpijske igre u Parizu

Novosti online

15. 07. 2024. u 11:22

NOVAK Đoković se vraća na terene Rolan Garosa da uzme jedino što mu nedostaje u karijeri, a to je zlatna olimpijska medalja.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИНА! Новак Ђоковић ово није очекивао пред Олимпијске игре у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Neće Srbinu biti lako, nimalo lako, pogotovo posle novih informacija koje stižu iz Pariza. Naime, iako je drugi igrač sveta, Novak Đoković će na Olimpijskim igrama biti postavljen za trećeg nosioca. 

Italijanski teniser Janik Siner će biti prvi nosilac, drugi će biti Karlos Alkaraz, što znači da će Novak sa nekim od njih dvojice biti u jednoj polovini žreba i u polufinalu ima zagarantovan meč sa jednom od dvojice najboljih ako opravdaju epitet favorita u prethodnim kolima. A da je kojim slučajem Đoković postavljen za nosioca broj dva, jer je na drugom mestu, mogao bi uz dobar žreb tek u finalu na Alkaraza ili Sinera. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Razlog za ovakvu odluku je to što se mesta na olimpijskom turniru dele po ATP listi od 10. juna ove godine, kada je Novak sa 8.360 bodova bio treći, sa 220 bodova manje od Karlosa Alkaraza.

Četvrti nosilac biće Aleks Zverev, peti Danil Medvedev, šesti Kasper Rud, sedmi Hubert Hurkač, osmi Aleks de Minor, a Rafael Nadal će biti deveti nosilac, iako je tek 257. na ATP listi! To je zbog toga što ima zaštićeni ranking zbog povreda koje je imao i velike pauze.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, takmičenje u tenisu na Olimpijskim igrama je na programu od 26. jula do 11. avgusta na terenima Rolan Garosa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO