KAKVE REČI ŠAMPIONA: Ono što je Roni o Saliven pričao o Đokoviću će se dugo pamtiti

Novosti online

16. 07. 2024. u 22:40

Višestruki grend slem šampion Roni o Saliven govorio je za medije nakon svog meča na Mastersu u Šangaju o brojnim temama, a jedna od njih je bio i najbolji srpski teniser, Novak Đoković.

КАКВЕ РЕЧИ ШАМПИОНА: Оно што је Рони о Саливен причао о Ђоковићу ће се дуго памтити

FOTO: Tanjug/AP

O Saliven je upitan da prokomentariše fenomen Novaka Đokovića, a on ga je uporedio sa jednim od najvećih sportista ikada Majklom Džordanom.

- On je ogromna inspiracija svim sportistima na svetu, kao i Majkl Džrodan, oni su najveći sportisti. Ne samo u tenisu, nego u bilo kom sportu. Svaki sportista gleda ka Đokoviću i Džordanu i pita šta može da nauči od njih. Naravno, gledajući njihove karijere... On me pozvao da ga gledam, poslao mi je par "Vocap" poruka - rekao je O Saliven.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Potom je dodao da ima izuzetno poštovanje prema Đokoviću, kao i da se njih dvojica ne mogu upoređivati jer snuker i tenis nisu isto.

- On je na dosta globalnom nivou, nije isto tenis i snuker, ali ako radiš najbolje u svom sportu, tu ima dosta sličnosti, emocije i svega da dođete do vrha. Znamo da je teško i bitno je imati poštovanje prema drugom zbog svega što je uradio - zaključio je O Saliven o Đokoviću.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Novak Đoković je poražen u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, a sada se priprema za Olimpijske igre koje počinju 26. jula.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)