SJAJNE VESTI ZA RAFAELA NADALA: Ovo su svi ljubitelji tenisa želeli da čuju!

Filip Milošević

17. 07. 2024. u 15:36

Rafael Nadal, posle Olimpijskih igara u Parizu, igraće krajem avgusta u singl konkurenciji na Ju-Es openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni. Španac je za učešće iskoristio tzv. zaštićeni rejting.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА РАФАЕЛА НАДАЛА: Ово су сви љубитељи тениса желели да чују!

Tanjug/AP

Dvadesetdvostruki grend slem šampion vratio se tenisu na turniru u Švedskoj, prvi put posle poraza od Aleksandra Zvereva u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske 27. maja.

Nadal je četvorostruki šampion na Ju-Es openu, ali je na Flešing Medouzu igrao samo jednom otkako je poslednji put osvojio titulu 2019. godine.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Španac je ovog meseca preskočio Vimbldon kako bi ostao fokusiran na pripreme za Olimpijske igre u Parizu, gde bi trebalo da igra i u dublu sa španskim zemljakom Karlosom Alkarazom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!