KRAJ ZA SRBINA: Đere ispao u drugom kolu Hamburga

Novosti online

18. 07. 2024. u 14:20

Srpski teniser Laslo Đere završio je učešće na ATP turniru u Hamburgu porazom od francuskog tenisera Artura Fisa, rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (3), 6:2.

КРАЈ ЗА СРБИНА: Ђере испао у другом колу Хамбурга

Foto AP

Trenutno 57. teniser planete nije uspeo da upiše prve vezane pobede posle mesec dana, nakon što je u prvoj rundi izbacio Zizua Bergsa.

Najveću priliku da ozbiljnije zapreti rivalu Laslo je imao na 4:4 u prvom setu. Tu nije iskoristio dve vezane brejk-lopte, da bi zatim bio lako savladan u taj-brejku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I u drugom delu igre Đerea su skupo koštale propuštene šanse. Nakon što je spasao brejk-loptu za dupli brejk protivnika, imao je svoje dve prilike da izjednači na 3:3. To nije uspeo, pa je Fis ponovnim oduzimanjem servisa rivalu lako završio posao.

Srpski teniser Đere ovim porazom nije uspeo da ponovi, niti da se približi uspehu iz prošle godine, kada je došao čak do finala. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Fils će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela između Danca Holgera Runea i Argentinca Marka Trunđelitija.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!