BIVŠI TRENER IZDAO SRBINA! Hrvat otkrio šta se dešava sa Novakom Đokovićem

Novosti online

19. 07. 2024. u 09:31

NIJE Novak Đoković na nivou iz prethodnih godina, to znaju i ptice na grani. Povreda kolena koju je doživeo na Rolan Garosu ga je ozbiljno poremetila u pripremama za Olimpijske igre. A onda i nokaut u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza nikako nije dobra stvar pred takmičenje koje i najboljih svih vremena, ali i cela Srbija sa nestrpljenjem čekaju.

БИВШИ ТРЕНЕР ИЗДАО СРБИНА! Хрват открио шта се дешава са Новаком Ђоковићем

FOTO: Tanjug/AP

Zlato na Olimpijskim igrama ostalo je jedina stvar koju Đoković nije pokupio i čini se da će u Parizu za nekoliko dana imati poslednju priliku. 

A kakvu godinu ima iza sebe, da je bilo ko drugi, a ne Novak, mogli bismo staviti ruku u vatru da ništa nema od tog posla ni ovog puta. Međutim, teniski GOAT nas je mnogo puta do sada naučio da ga nikada ne smemo precrtati, pa ni na šljaci protiv Karlosa Alkaraza. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Olimpijske igre će izvući sigurno ono najbolje iz Srbina, a šta posle? Bivši hrvatski teniser i nekadašnji trener Rodžera Federera Ivan Ljubičić smatra da je došao kraj za Đokovića.

Ivan Ljubičić foto: EPA

 

Hrvat je otkrio šta mu je bivši Novakov trener Boris Beker rekao, a to se nikako neće svideti Srbima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Za Olimpijske igre će naravno imati motivaciju, ali šta će biti posle? Bez Federera, bez Nadala, Tur je drugačiji, nije ista motivacija. Boris Beker mi je rekao da mu se čini da je Novak praktično prihvatio superiornost Alkaraza, što nikada nije uradio sa Rafom i Rodžerom. Nismo više daleko od smene generacija. To je život - rekao je Ljubičić.

Podsetimo, Olimpijske igre u Parizu su na programu od 26. jula do 11. avgusta, a teniski turnir je u prvoj sedmici takmičenja.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024