POBEDA NA DOMAĆEM TERENU: Zverev u četvrtfinalu Hamburga (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2024. u 14:46

Nemački teniser, Aleksander Zverev, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Hamburgu, pošto je u osmini finala savladao Francuza Iga Gastona rezultatom 2:1 po setovima 4:6, 6:2, 7:5.

ПОБЕДА НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ: Зверев у четвртфиналу Хамбурга (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Aleksandar Zverev je do pobede u svom rodnom gradu stigao posle duge borbe u kojoj je čak i izgubio početni set, ali je u nastavku uspeo da se konsoliduje i izbori mesto među osam najboljih. 

Francuz je bolje počeo meč, drop šotovima i lobovima je izbacivao iz takta Zvereva, koji je dva puta izgubio servis. Sporan trenutak desio se na set lopti za Gastona, kada se lopta dva puta odbila o teren pre nego što je Francuz uspeo da je vrati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Aleksandara Zverev se tada pobunio, prekinuo je igru i tražio ulazak supervizora, jer je tvrdio da je loptica pala dva puta. Levoruki Gaston nije priznao svoju grešku, što je dodatno iznerviralo Zvereva koji nije uspeo da izdejstvuje intervenciju supervizora. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

To je očigledno iznerviralo četvrtog igrača sveta, koji je u drugom setu dominirao, napravio dva brejka i pobedio rivala sa terena sa 6:2. 

U trećem setu smo videli izjednačenu borbu, viđena je revija brejkova, ali je Zverev bio istrajan u svojoj borbi i na kraju stigao do trijumfa. 

Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu čeka kineski teniser Džidžen Džang, koji je u osmini finala bio bolji od Flavija Kobolija sa 2:0 u setovima. 

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev