REŠIO JE DA ČASTI SAMOG SEBE: Ovo je nova tetovaža Karlosa Alkaraza (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2024. u 17:02

Španski teniser, Karlos Alkaras ispunio je obećanje i napravio novu tetovažu.

РЕШИО ЈЕ ДА ЧАСТИ САМОГ СЕБЕ: Ово је нова тетоважа Карлоса Алкараза (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Momak iz Mursije je u više navrata isticao kako njegovi roditelji nisu za to da se on još od "malih nogu" šara po svom telu, ali očigledno je da su ovoga puta ponovo popustili. 

Na društvenim mrežama osvanula je objava popularnog tatu majstora, u kojoj se jasno vidi da tetovira trećeg tenisera sveta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Španski teniser, Alkaras je rešio da istetovira simbol Pariza – Ajfelovu kulu, uz datum kada je savladao svog protivnika, Sašu Zvereva u finalu i podigne pehar.

Samo da podsettimo, popularnom Karlitosu, ov nije pšrva nego treća tetovaza u nizu. prvu je urdio posle grend slema koji je osvojio na Ju-Es opena 2022. godine. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na levom tricepsu ima istetoviran datum 11. 9. 2022. godine. A druga je bila posle osvajanja Vimbldona prošle godine "iscrtao" je jagodu uz datum 16. 7. 2023.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024