KO JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA: Evo šta je Alkaraz odgovorio (VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2024. u 12:38

Španski teniser, Karlos Alkaraz je prošlog vikenda drugi put zaredom osvojio Vimbldon. U finalu je savladao Novaka Đokovića i tako stigao do svog četvrtog gren slema ukupno.

КО ЈЕ НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВИХ ВРЕМЕНА: Ево шта је Алкараз одговорио (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Španski teniser, Karlos Alkaras samo što je napunio 21 godinu, a već ima osvojena četiri grend slema. To nije pošlo za rukom ni Novaku Đokoviću, ni Rafaelu Nadalu ni Rodžeru Federeru.

Mladi Španac već ima dva osvojena trofeja na Vimbldonu i po jedan na Ju Es Openu i Rolan Garosu. Trenutno se sprema za Olimpijske igre na kojima će igrati i u singlu, ali i u dublu sa Nadalom, kako prenosi portal index.hr.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Alkaraz je imao kratak intervju za ATP, a najzanimljivije pitanje, naravno, bilo je vezano za njegovo mišljenje o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

- Kada govorimo o brojkama, to je Novak Đokovicć, u to nema sumnje. Ali i druga dvojica, Federer i Rafa, su mi na vrhu - rekao je Alkaraz.

Što se ostalih tema tiče, Alkaraz je rekao da je Frensis Tijafo najduhovitiji teniser, a za Holgera Runea da je najprovokativniji, a Stefanos Cicipas ima najbolji forhend.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAMALO DA OBORI REKORD STAR 15 GODINA: Nadala podsetili na spektakl sa Đokovićem