GRK POČIŠĆEN: Beretini za titulu u Gštadu

Novosti online

20. 07. 2024. u 16:31

Italijanski teniser, Mateo Beretini boriće se za titulu ATP turnira serije 250 u Gštadu, pošto je u polufinalu trijumfovao protiv 12. reketa sveta Stefanosa Cicipasa rezultatom 2:0 po setovima 7:6(6), 7:5.

ГРК ПОЧИШЋЕН: Беретини за титулу у Гштаду

Foto: Profimedia

Jedini brejk na tom meču viđen je prvi vođstvu Aliza 4:3 u prvom setu, posle čega je taj deo meča osvojio na svoj servis. Francuz je serijom 4:0 otvorio taj-brejk drugog seta i stvorio nedostižnu prednost.

Mateo Beretini je svoj meč dobio pošto protivniki nije dozvolio ni jednu brejk loptu. U prvom setu je Italijan imao prilike da dođe do brejka u dva različita gema, jednu u maratonskom sedmom, a potom i pri rezultatu 4:4. U taj-brejku je bilo 6:6 pre nego što je Beretini osvojio tri vezana poena i došao do kapitalne prednosti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Mateo Beretini će u finalu igrati protiv Francuza Kventana Aliza, koji je u takođe u polufinalu napravio iznenađenje – 192. reket sveta je izbacio petog nosioca Jan-Lenarda Štrufa rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:6(2).

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)