"ĐOKOVIĆ JE BIO BRZ NA OBARAČU": Amerikanac iznenadio sve izjavom o Noletu i Alkarazu

Novosti online

20. 07. 2024. u 17:42

Nekada prvi teniser sveta, Endi Rodik, smatra da je veliki uspeh što je srpski teniser, Novak Đoković i stigao do finala Vimbldona.

ЂОКОВИЋ ЈЕ БИО БРЗ НА ОБАРАЧУ: Американац изненадио све изјавом о Нолету и Алкаразу

FOTO: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković još jednom je zaustavljen u Londonu od mladog Španca, Karlosa Alkaraza. Drugim rečima, istorija se ponovima.

Američki teniser, Endi Rodik u svom podkastu, uvek ima neku kratku analizu da da što se tiče dešavanja oko Đokovića, pa ona nije izostala ni ovaj put, kako prenosi prtal "Miror".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pojavio se na terenu. Posle svega kroz šta je prosao - Aplauz za njega. Novak, svi znamo nije bio u formi, sve što je pokušavao bilo je da ostane zdrav. Ako i bude igrao bilo bi da ide iz kola u kolo, prvo, drugo i tako redom - rekao je Rodik.

FOTO: Tanjug/AP

Američki teniser, pokušao je iz Novakovog ugla da sagleda situaciju, ali i da osluškuje ljude, a njima je prvo "nije se kretao dobro". Na to je Rodik imao koju da kaže.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- To nije šala. Morate mnogo da vežbate da biste bili dobri. Iako znamo da to nije bila Novakova krivica, već povreda koja ga je zadesila. Bilo je jasno da nije bilo tih ubrzanja, njegove prepoznatljive igre, ali kada ste na vrhunskom nivou, te margine se lako prepoznaju i mislim da se to baš dogodilo u finalu - rekao je Rodik.

Ako pogledamo sa druge strane, španski teniser, Karlos Alkaras je samo mogao da iskoristio takvu situaciju protivnika, da čeka Đokovićeve greške i osvaja poene.

- Ono što je meni, moj instinkt govorio Novak nije imao samopouzdanja, prilagođavao se igri, a to je Karlos maksimalno koristio. Udarao je snažno kada je trebalo, pogađao drop šotove kad je morao, ulazio u ritern na drugi servis rano i tako nije dozvoljavao Novaku da se namesti, da dođe do svog udarca, a opet kada je Novak i imao šansu, nije je koristio kako treba, možda "povukao okidač malo prerano" - rekao je Rodik.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija