"ALKARAZU ZLATO, NOVAKU SUZE": Sramotan tekst prestižnog teniskog sajta koji Đoković ne zaslužuje

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 07. 2024. u 13:53

BLIŽE se Olimpijske igre, velike nade Srbi polažu na teniski turnir. Gde Srbiju od 27. jula predvodi Novak Đoković, koji juri jedini trofej koji mu nedostaje.

АЛКАРАЗУ ЗЛАТО, НОВАКУ СУЗЕ: Срамотан текст престижног тениског сајта који Ђоковић не заслужује

FOTO: Tanjug/AP

Iza Novaka Đokovića je jedna od najlošijih sezona u karijeri, otud su prognoze javnosti loše po najboljeg teniser svih vremena, a portal "Tenis 365" dovodi u pitanje Đokovićevu sposobnost da osvoji zlatnu medalju. 

Treba uzeti u obzir da je Novak pre mesec i po dana operisao koleno, a nakon toga je stigao do finala Vimbldona, tamo je poražen od Karlosa Alkaraza koji je osvojio i Rolan Garos. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, prema izveštajima sa pomenutog sajta, sve prognoze su protiv Đokovića. Prognozira se  da će Alkaraz osvojiti zlato, dok Đokoviću, uprkos njegovim izvanrednim postignućima tokom karijere, prognoziraju samo „suze u Parizu“.

Novak Đoković i Princeza Kejt od Velsa na ceremoniji dodele trofeja FOTO: Tanjug/AP

Prognoze koje favorizuju Alkaraza i potcenjuju Đokovića jednostavno nisu u skladu sa njegovim ranijim uspesima i sposobnostima. Dok se „Tennis 365“ fokusira na to da je Đoković priznao da trenutno nije na nivou Alkaraza ili Sinera, treba imati na umu da je Đoković bio poznat po svojoj sposobnosti da se usmeri na velike trenutke i da nadmaši sve prepreke, što je više puta u karijeri do sada i uradio... 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija