"ĐOKOVIĆ ĆE ISPRAŠITI SVE KLINCE!" Neverovatne reči Amerikanca: Novak može da igra do pedesete!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

21. 07. 2024. u 22:50

NEMA sumnje da je malo ko od navijača Novaka Đokovića očekivao da će krajem jula najbolji teniser svih vremena biti bez osvojenog trofeja u sezoni. Posebno posle prošlogodišnje dominacije u kojoj je osvojio tri grend slema (Ju-es open, Rolan Garos i Australijan open) kao i završni masters u Torinu. Međutim, povrede i loša forma, kao i rastanak sa Goranom Ivaniševićem dovele su do neočekivanog pada. Ipak, postoje oni koji veruju da Nole nije dao sve tenisu i da može još mnogo.

ЂОКОВИЋ ЋЕ ИСПРАШИТИ СВЕ КЛИНЦЕ! Невероватне речи Американца: Новак може да игра до педесете!

FOTO: Tanjug/AP

Nekada je postojala debata ko je od "velike trojke" najbolji? Novak Đoković, Rodžer Federer ili Rafael Nadal, a danas se govori o tome koliko drugi teniser planete može protiv mlađe garde koja dolazi i preuzima primat u svetu tenisa. 

Dastin Foks, nekadašnji NFL kornerbek, sada biznismen i veliki ljubitelj tenisa govorio je u podkastu "Tenis kanala" o najboljem teniseru svih vremena. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Novak će igrati dok god to bude mogao. Dok god može da se uvuče u glavu protivniku, nastaviće. Njegove mentalne igre, način na koji izađe i pobedi... Mislim da bi mogao do pedesete godine da igra, ako to bude želeo i svaki put će moći da ispraši gu***u tim klincima. Ne igračima poput Alkaraza, ali nekim drugima. Stizaće i u narednim godinama bez problema najmanje do četvrtfinala velikih turnira, rekao je Foks. 

Njegov komentar dolazi nedelju dana nakon što je Đoković eliminisan od Alkaraza u finalu Vimbldona. Uprkos tome što je do finala stigao manje od mesec dana nakon operacije lateralnog meniskusa na terenu je izjavio da nije bio na nivou Španca i čestitao mu na pobedi. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ono što je zanimljivo da je većina igrača iz Đokovićeve ere ili završilo karijeru ili trenutno aktivno ne učestvuje na turnirima. Bitka se trenutno vodi između Noleta i mladih nada Alkaraza, Janika Sinera, Danila Medvedeva... 

O nastupu Đokovića na Vimbldonu govorio je i Amerikanac Endi Rodik nazvavši je "apsurdnom" 

- Imao je operaciju, nije odradio mnogo fitnes treninga, nije imao sparing mečeve, bez zvaničnih mečeva i došao je do finala Vimbldona. Sve što je pokušavao jeste da bude dovoljno zdrav da igra u prvom kolu, a potom drugom, trećem, sa oduševljenjem je izjavio Rodik.  

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev