NIŠTA OD TITULE: Fis srušio Zvereva i pokorio Hambuurg

Novosti online

21. 07. 2024. u 19:26

Francuski teniser, Artur Fis je pobednik ATP turnira u Hamburgu, pošto je u velikom finalu, pobedio domaćeg tenisera Aleksandera Zvereva rezultatom 2:1 po setovima 6:3, 3:6, 7:6 (1).

НИШТА ОД ТИТУЛЕ: Фис срушио Зверева и покорио Хамбуург

Foto: Profimedia

Aleksandar Zverev nije uspeo u svom rodnom gradu da odbrani pehar koji je osvojio prošle godine.  Vodio je Fis veliku borbu kako sa Zverevom, tako i sa nemačkom publikom, na kraju, zasluženo je slavio.

Fis je bolje otvorio meč. Veoma brzo, tačnije već u drugom gemu, stigao je do brejka i potom i do 3:0. Fis je u petom gemu spasao čak četiri brejk lopte, potom još tri u sedmom gemu za 5:2. I to je prelomilo, Francuz je dobio set posle 56 minuta sa 6:3.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zverev je morao da se trgne, nošen podrškom sa tribina, uspeo je da dođe do brejka u šestom gemu i to mu je bilo dovoljno da nešto kasnije stigne do 6:3 i izjednačenja u meču.

Foto: Profimedia

U setu odluke, Fis je u prvom i petom gemu uspeo da spasi tri brejk lopte, potom još dve u devetom i 11. gemu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sve je izdržao, došlo se do taj-brejka, a tu je Fis imao više snage i koncentracije i slavio sa 7:1. Za titulu je nagrađen sa 500 poena i 353.750 evra, dok je Zverev dobio 330 poena i 190.345 evra.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte