"KARLOS ALKARAZ SAHRANIO NOVAKA ĐOKOVIĆA"! E, sad ste ga baš preterali, ni stida ni srama, bezobrazluk koji će razbesneti Srbina

Novosti online

22. 07. 2024. u 09:46

NOVAK Đoković je postao "stalna žrtva" Karlosa Alkaraza, što su britanski mediji iskoristili da krenu u hajku na Srbina i veličanje Španca posle finala Vimbldona.

КАРЛОС АЛКАРАЗ САХРАНИО НОВАКА ЂОКОВИЋА! Е, сад сте га баш претерали, ни стида ни срама, безобразлук који ће разбеснети Србина

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, sada su i te kako preterali, otišli su debelo nekoliko koraka unapred kada je pljuvanjei mržnja prema najboljem svih vremena.  

"Karlos Alkaraz je sahranio Novaka Đokovića", piše britanski Ekspres u skandaloznom tekstu protiv Srbina koji to nije zaslužio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Đoković je na jednoj nozi šepao do finala bez spektakularne igre. Srbin je doživeo udarac od španskog rivala koji je žurio da gleda finale EURA. Pokazalo se da Alkaraz nema pravu pretnju. Kada je Novak osvajao grend slem trofeje imao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ko preti Alkarazu? Đoković će se tokom narednih godina povući, Rafael Nadal i Endi Marej će ove godine okačiti rekete o klin. Janik Siner i Holger Rune ne nagoveštavaju  da će s Alkarazom činiti veliku trojku. Nisi na tom nivou. Alkaraz će godinama imati monopol nad grend slem trofejima", zaključio je Ekspres.

 Isto su uradili oni, kao i ostatak planete, pre godinu dana, kada je Alkaraz takođe bio jači od Srbina u Londonu. Tada su bez imalo stida zaključili da je Nole gotov, da je krenula nova era Karlosa Alkaraza, ali su se samo izblamirali i izmalerisali Španca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zapravo, Nole je nakon poraza u Londonu gazio sve pred sobom do kraja sezone, ponizio je Alkaraza u Sinsinatiju, pa pobedio na Ju-Es openu, Parizu i Završnom mastersu u Torinu.

S druge strane, posle Vimbldona je usledio Alkarazov višemesečni post i silni porazi. Bio je bez trofeja sve do mastersa u Indijan Velsu 2024. godine. Pa, neka se istorija ponovi.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev