"ĐOKOVIĆ NA TERENU MOŽE SVE" Radvanska za "Novosti": Reči koje mi je Novak uputio na kraju karijere...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

22. 07. 2024. u 21:00

OLIMPIJSKE igre počinju 26. jula, a dan kasnije zvanično počinje i teniski turnir u Parizu. Tamo će se za medalju boriti najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. U razgovoru sa medijima Agnješka Radvanska govorila je o Noletu.

ЂОКОВИЋ НА ТЕРЕНУ МОЖЕ СВЕ Радванска за Новости: Речи које ми је Новак упутио на крају каријере...

FOTO: Profimedia

Nekadašnja teniserka Agnješka Radvanska ostala je u sećanju mnogih navijača u Srbiji kao požrtvovana igračica. Osvojila je 20 singl titula na VTA turu, dve u dublu i bila finalistkinja Vimbldona. 


Bila je drugoplasirana 2012. godine, a tri puta nastupala je na Olimpijskim igrama. Sada će prvi put raditi kao novinarka Eurosporta u Parizu. 

Novak Đoković je bio iznenađen kada je Radvanska otišla u penziju i rekao da je jedna od najpametnijih igračica u tenisu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Naravno, čuti takve reči od takvog igrača kakav je Novak. Nešto je najbolje što mogu da čujem na kraju karijere. Pamet na terenu je jedino što sam ja mogla da koristim. Nisam udarala jako kao druge igračice, uvek sam morala da pronalazim način da osvojim poen. Morala sam više da radim i trčim od drugih, rekla je Radvanska za "Novosti"

GDE GLEDATI OLIMPIJSKE IGRE? 

Olimpijske igre biće prenošene na oba kanala Eurosporta, a pritom i na Max striming platformi gde će navijači moći da gledaju sadržaj kada žele. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nekadašnja tensierka se potom okrenula afinitetima srpskog tenisera. 

- Novak je kombinacija svega. Neverovatno je u kakvoj je formi i kako se kreće na terenu u ovom dobu. To je neverovatno. Imam veliko poštovanje za njega i njegov tenis. Kada igra možemo da vidimo sve. Ofanzivu, odbranu, skraćene lopte. Može sve da uradi, zaključila je Radvanska. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!