ATP SE VRAĆA U BEOGRAD! Velike vesti za srpski tenis

Novosti online

23. 07. 2024. u 13:01

Srbija će ponovo imati ATP turnir, kaže Đorđe Đoković, koji je bio direktor takmičenja dok se isto održavalo.

АТП СЕ ВРАЋА У БЕОГРАД! Велике вести за српски тенис

Foto: Nebojsa Parausic

Srbija open gledali smo od 2009. do 2012. godine, a zatim je otišao na "hlađenje", da bi se vratio početkom aktuelne decenije.

U Beogradu se ponovo održavao 2021. i 2022. godine – jedne sezone čak i dva puta zbog korone – da bi se zatim 2023. preselio u Banjaluku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Licenca putem koje su pomeunta izdanja turnira organizovana nažalost bila je samo iznajmljena, pa je 2024. rumunski biznismen Jon Cirjak odlučio da je vrati u Bukurešt i organizuje Cirjak open.

Iako je od tog trenutka bilo potpuno nepoznato da li će se u našu zemlju vraćati turnir ATP nivoa, sada imamo jasne informacije od strane Đokovića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nastavljam sa mnogim poslovnim izazovima, među kojima je organizacija teniskih turnira u Beogradu, što je moj trenutni prioritet. Uskoro ću obavestiti javnost o narednim ATP turnirima koje ćemo imati u Beogradu, i verujem da nas očekuje uzbudljiv period - rekao je Đorđe Đoković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČKALJINA CRNA LISTA: Čuveni glumac nije želeo da deli kadar sa ovim kolegama