IMA LI NEŠTO ŠTO NOVAK ĐOKOVIĆ NE UME? Nole zasvirao violinu, i oduševio svet (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2024. u 17:49

SRPSKI teniser Novak Đoković osvojio je na olimpijskim igrama zlatnu medalju, a sada sa velikim zadovoljstvom uživa u odmoru. Navijačima je pokazao i do sada neviđenu stranu.

ИМА ЛИ НЕШТО ШТО НОВАК ЂОКОВИЋ НЕ УМЕ? Ноле засвирао виолину, и одушевио свет (ВИДЕО)

FOTO: OKS/Ivica Veselinov

Već neko vreme Novak Đoković pobede proslavlja "svirajući violinu" teniskim reketom. Njegov gest mnogi su ocenili kao nepoštovanje, kasnije se ispostavilo da to radi zbog ćerke Tare, koja je nedavno počela da svira violinu. 

Nakon zlata u Parizu Nole je reket zamenio violom. On je imao susret sa proslavljenim litvanskim violinistom Julijanom Mihailovičem Rahlinom, a on i Sara Mekeravi priredili su mu nezaboravno veče. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Kakva nezaboravna noć... Prethodne noći smo Sara Mekeravi i ja svirali na improvizovanom koncertu za neverovatnog Novaka Đokovića da sa njim proslavimo osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. I znate šta? Novak je uzeo Sarinu violu i svirao je duet sa mnom. Ko bi rekao da je takav talenat. Da li ćemo možda u budućnosti videti Novaka Đokovića kao violistu svetske klase, zapitao se Litvanac koji je na Instagramu podelio i snimak sa proslave. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 16:44

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!