SMEŠI JOJ SE TOP 100: Veliki povratak Olge Danilović

Novosti online

09. 08. 2024. u 13:07

Srpska teniserka Olga Danilović je krajem juna prošle godine, pred Vimbldon, bila 93. na svetu, što je njen najbolji plasman u karijeri. Tri nedelje kasnije ispala je iz elite i sada se približava povratku, dele je dve pobede od povratka u prvih 100 na svetu.

СМЕШИ ЈОЈ СЕ ТОП 100: Велики повратак Олге Даниловић

Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Srpska teniserka Olga Danilović sada je 121. na svetu, ali će na turniru u Hamburgu igrati u polufinalu. Savladala je prvog nosioca, Egipćanku Majar Šerif, s rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:1. Obe teniserke su imale po 12 šansi za brejk, ali je Olga Danilović iskoristila tri više od rivalke.

Olgi Danilović u meču za plasman u finale koji se igra danas od 13 časova protivnica je Mađarica Bondar. Njih dve su se sastale dva puta i obe su ostvarile po pobedu, samo što  je Danilovićeva nedavno slavila u Jašiju, takođe na šljaci. Ako je savlada, Danilovićeva će se naći na pragu prvih sto.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako Olga dođe do titule, trebalo bi da se nađe negde oko 98. pozicije, u zavisnosti od još nekih rezultata na drugim turnirima. Ako zastane u polufinalu, Olga će se naći oko 110. pozicije.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!