"OČIGLEDNO MI JE TO CILJ..." Đoković ostavio Alkaraza bez zlata, a sada Karlos preti

Novosti online

12. 08. 2024. u 22:50

Španski teniser Karlos Alkaraz nastavlja sa sezonom, a prvi seledeći nastup će mu biti u Sinsinatiju na Mastersu. Ovim povodom razgovarao je sa medijima.

ОЧИГЛЕДНО МИ ЈЕ ТО ЦИЉ... Ђоковић оставио Алкараза без злата, а сада Карлос прети

FOTO: Tanjug/AP

Rekao je Alkaraz da mu je cilj prvo mesto ATP liste.

 - Očigledno da je broj jedan cilj svaki put kada sam iza i trka je važna. Na kraju godine, ako završite trku kao broj jedan, završićete kao prvi na svetu, to je slično. Zaista sam fokusiran na to. Fokusiran sam na to da idem da osvojim svaki turnir, razmišljam da igram odličan tenis, napravim dobar rezultat da bih bio bolji u trci, jedan od mojih glavnih ciljeva je završiti godinu kao broj jedan - rekao je Alkaraz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Osvajač srebrne medalje sa Olimpijskih igara vidi Masters u Sinsinatiju kao prvu priliku za skupljanje bodova.

 - Borim se da budem broj jedan, to je nešto što želim da uradim što je pre moguće. Ovo je važan turnir, dobar za mene. Pokušaću da igram dobar tenis, na istom nivou, pa da vidimo - kazao je španski teniser.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Alkaraza u drugom kolu Sinsinatija čeka okršaj sa boljim iz duela Gaela Monfisa i Alekseja Popirina.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

OLIMPIJSKI KRUGOVI NA ZEMUNSKOM KEJU: Pariska priča o održivosti i najvećih svetskih događaja seže do Srbije