HRVATSKI GREND SLEM ŠAMPION SE VRAĆA TENISU! Igraće na ovom turniru

Novosti online

14. 08. 2024. u 19:52

Posle pauze koja je potrajala više od šest meseci hrvatski teniser, Marin Čilić odlučio je da se vrati tenisu na Rafael Nadal Openu.

ХРВАТСКИ ГРЕНД СЛЕМ ШАМПИОН СЕ ВРАЋА ТЕНИСУ! Играће на овом турниру

FOTO: EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

U pitanju je čelindžer koji se održava od 26. avgusta do 1. septembra u Manakoru, na terenima Akademije Rafael Nadal. Čilić se dugo muči sa povredama, a u poslednje dve godine odigrao je svega sedam mečeva.

Prisustvo Marina Čilića, bez sumnje, biti jedna od velikih atrakcija za ljubitelje tenisa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Marin Čilić je tako postao treći grend slem osvajač koji će nastupiti na Rafa Nadal openu posle Endija Mareja i Karlosa Alkaraza koji su nastupili 2019. godine.  Javnost će moći besplatno da poseti Akademiju Rafaela Nadal koji se održava u Manakoru poslednje nedelje avgusta. Marin je svoj poslednji turnir odigrao u Buenos Ajresu sredinom februara kada je u prvom kolu izgubio od Lasla Đere pre nego što je operisao kolena.

FOTO: EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Ako se podsetimo ranijih događaja, zvezdani trenutak njegove karijere dogodio se u avgustu 2014. godine kada je stigao na Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Država kao četrnaesti nosilac u tada velikoj eri u kojoj je dominirala takozvana "Velika 4“. Kako je Huan Martin del Potro osvojio JU Es Open 2009. godine, samo je Sten Vavrinka na Australijan openu 2014. mogao da ukrade grend slem od četvorice najboljih na svetu: Rodžera Federera, Rafe Nadala, Novaka Đokovića i Endija Mareja. A uradio je to i Čilić te 2014. u Njujorku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Titulu na Rafael Nadal Openu brani Hamad Međedović, koji je u prošlogodišnjem finalu pobedio Francuza Arolda Majoa rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:2.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?