NIŠTA OD POBEDE: Dimitrov eliminisan sa turnira u Sinsinatiju

Novosti online

15. 08. 2024. u 22:22

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov poražen je od mađarskog tenisera, Fabijana Marozan rezultatom 2:1, po setovima 4:6. 6:4, 6:3 na startu turnira u Sinsinatiju.

НИШТА ОД  ПОБЕДЕ: Димитров елиминисан са турнира у Синсинатију

Foto: Profimedia

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov, dobro je počeo meč protiv mladog mađarskog tenisera, Morozana. Dimitrov je u prvom setu brzo napravio brejk i poveo sa 1:0.

Tada je na iznenađenje bugraskog teniseras, protivnik bolje zaigrao, dobrom servom, napravio je brejk i izjednačio rezultat u setovima na 1:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Bolju partiju tokom celog trećeg seta je pokazao Fabijan Morozan. Dimitrov se na momente vraćao ali je pri rezultati 5:2 već sve bilo rešeno. Morozan je meč na svoju servu priveo kraju.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva