"ON JE POPUT VELIKE TROJKE - NOVAK, NADAL, RODŽER": Francuski teniser uputio lepe reči Alkarazu

Novosti online

16. 08. 2024. u 10:40

U meču drugog kola mastersa u Sinsinatiju sastaju se Karlos Alkaraz i Gael Monfis. Njihov duel je počeo u jedan sat posle ponoći po našem vremenu, ali je prekinut zbog kiše.

ОН ЈЕ ПОПУТ ВЕЛИКЕ ТРОЈКЕ - НОВАК, НАДАЛ, РОЏЕР: Француски тенисер упутио лепе речи Алкаразу

FOTO: Tanjug/AP

Francuski teniser Gael Monfis imao je samo reči hvale za svog rivala Karlosa Alkaraza. Meč je prekinut zbog kiše pri vođstvu Alkaraza 1:0 u setovima i vođstvu Monfisa 3:1 u taj-brejku drugog seta.

Momfis je rekao da je mladi španski teniser Karlos Alkaraz već sada legenda ovog sporta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Alkaraz je već kompletan atleta kada govorimo o brzini, izdržljivosti, snazi. A njegov tenis je takođe prilično zaokružen. Bekhend, forhend. Teško je videti gde će poslati lopticu. Mnogo je popravio ritern, sjajno servira. Zaista je kompletan igrač - rekao je Monfis, kako prenosi "Tenis.com".

Monfis je jedan od retkih tenisera koji je imao priliku da igra sa “velikom trojkom” u naponu snage, ali i da se suoči sa generacijom koja se dokazala prethodnih godina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Trenutno ga vidim na nivou na kojem su Novak, Rafa i Rodžer. Samo je malo mlađi, ali je već legenda - rekao je Monfis.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)