ŠOK! Karlos Alkaraz izgubio od francuskog ''veterana'' na Mastersu u Sinsinatiju!

Filip Milošević

16. 08. 2024. u 21:04

Karlos Alkaraz ispao je u šesnaestini finala Mastersa u Sinisinatiju od 37-godišnjeg Galesa Monfisa. Francuz je slavio sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:4).

ШОК! Карлос Алкараз изгубио од француског ветерана на Мастерсу у Синсинатију!

Foto: Profimedia

Ovo je Alkarazu bio prvi meč nakon finala Olimpijskih igara kada je poražen od Novaka Đokovića.

Prvi set je pripao Karlitosu, delovalo je da Monfis nema šta da traži u ovom meču, ali onda se Francuz budi a Alkaraz ''raspada''.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drugi set je Francuz rešio u taj-brejku, dok je na početku trećeg seta napravio brejk koji je održao do kraja i uspeo da napravi jednu od najvećih pobeda u poslednjih nekoliko godina.

Ovim porazom Alkaraz je ostao bez šanse da pretekne Đokovića na ATP listi, pa će biti slabije rangiran od njega pred US Open, a Novaka samo još Aleksander Zverev može da pretekne ukoliko osvoji turnir.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)