"UČINITE SVE DA SE OVO NE PONOVI" Oglasio se Novak Đoković i poslao jaku poruku ATP-u

Novosti online

18. 08. 2024. u 08:21 >> 11:19

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odmara posle Olimpijskih igara, ali i dalje prati sva dešavanja u tenisu, a povodm jedne situacije se posebno oglasio.

УЧИНИТЕ СВЕ ДА СЕ ОВО НЕ ПОНОВИ Огласио се Новак Ђоковић и послао јаку поруку АТП-у

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je tokom pauze ispratio meč između Džeka Drejpera i Feliksa Ože-Alijasima koji je obeležio skandal kada je u poslednjeg poena Drejper loše vratio loptu, a sudije nisu videle grešku, dok mogućnost vraćanja snimka nije postojala.

 - Sramota je da nemamo ponovljeni snimak za ovakve situacije na terenu. Ono što je još neverovatnije je da nemamo pravilo na snazi koje bi sudijama u stolici dozvolilo da promene originalnu odluku na osnovu ponovljenog snimka koji se gleda van terena! Svi koji gledaju na TV-u mogu da vide šta se desilo na ponovljenom snimku, ali igrače na terenu drže 'u mraku' i oni ne znaju šta se desilo. Imamo 'Hokaj' za linije i živimo u tehnološki naprednom 21. veku! Molim vas, Turovi, učinite da se ovaj apsurd nikad više ne ponovi! - poručio je Đoković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO