KOLIKO IH TO IMA? Sabalenka održala šampionski govor posle kojeg je njen dečko ostao u neverici! (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2024. u 12:00

Arina Sabalenka je dominantno osvojila turnir u Sinsinatiju, a posle meča održala je tradicionalni šampionski govor kojim je sve šokirala, a najviše svog dečka Jorgosa Frangulisa.

КОЛИКО ИХ ТО ИМА? Сабаленка одржала шампионски говор после којег је њен дечко остао у неверици! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Sabalenka je nakon meča počela da se zahvaljuje svima, a posebno je privukao pažnju deo govora gde se zahvalila svome dečku, međutim, upotrebila je množinu.

 - Divno je imati vas uz mene. Posebna zahvalnost mojim momcima... momku. Rekla sam momcima, o moj Bože. To je moj užasni engleski, momci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovde se Sabalenka ispravila i ponovila, ali u jednini.

 - Hvala mom dečku zbog kojeg sam srećna svaki dan. Hvala mnogo - rekla je Sabalenka i nasmejala ceo stadion.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta