"SVI ZNAMO DA NOVAK MOŽE DO NOVE TITULE": Bivša šampionka veruje u Đokovićev uspeh

Novosti online

21. 08. 2024. u 07:30

Poslednji grend slem u sezoni Ju-Es open igraće se od 26. avgusta u Njujorku, a najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković brani titulu.

СВИ ЗНАМО ДА НОВАК МОЖЕ ДО НОВЕ ТИТУЛЕ: Бивша шампионка верује у Ђоковићев успех

FOTO: Tanjug/AP

Konačno je došao i do toliko željene zlatne medalje na Olimpijskim igrama i tako osvojio sve u "belom sportu".

Novak Đoković Ju-Es open dočekuje kao drugi teniser sveta, odmah iza Janika Sinera, pa će na žrebu biti postavljen za drugog nosioca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bivša teniserka Lora Robson, a sada poznata analitičarka "Evrosporta", smatra da Novak Đoković može do titule na Ju-Es openu, a time i do 25. grend slema u karijeri.

-  Svi znamo da Novak može da osvoji 25. grend slem na Ju-Es openu. Iako je pre samo dve nedelje osvojio zlato na Olimpijskim igrama i sam rekao da je to kruna njegove karijere - rekla je Robson, nekada osvajačica Vimbldona u juniorskoj konkurenciji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Lora Robson bila je oduševljena igrom u finalnim mečom na Olimpijskim igrama u Parizu između Đokovića i Alkaraza.

- Neverovatno je kako Novak i Karlos mogu da igraju tenis. Obojici su toliko mnogo želeli zlatnu medalju. Za Đokovića je posebno bilo teško jer je bio svestan da je Pariz njegova verovatno poslednja šansa. Ali igrati tako dobro protiv tenisera od koga ste izgubili samo nekoliko nedelja ranije, a protiv nekoga ko je u poslednjih nekoliko meseci osvojio dva grend slema. Zaista je neverovatno koliko je Đoković bio motivisan da osvoji ovaj trofej koji nikada nije imao, zato je i onakva reakcija bila primerena - rekla je Robson.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom