OGLASIO SE TRENER JANIKA SINERA! Evo šta je rekao o doping skandalu prvog tenisera sveta

Novosti online

21. 08. 2024. u 08:23

Daren Kejhil, trener Janika Sinera, oglasio se povodom doping skandala koji je potresao njegovog igrača.

ОГЛАСИО СЕ ТРЕНЕР ЈАНИКА СИНЕРА! Ево шта је рекао о допинг скандалу првог тенисера света

FOTO: Tanjug/AP

Siner je dvaput pao na doping testu, ali je Međunarodna teniska agencija za integritet (ITIA) utvrdila da je do kontaminacije došlo nenamerno i Italijan nije suspendovan.

Oduzeto mu je 400 bodova i 300.000 evra za polufinale Indijan Velsa gde je pozitivan test uzet, a njegov trener kaže da je pravda zadovoljena.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- On nikada ne bi to uradio namerno. Našao se u nesrećnoj situaciji. Istina je izašla na videlo, nije bilo krivice i nemara i nadam se da ovo može da ostavi iza sebe i bolji izađe iz svega - rekao je Kejhil za "ESPN".

Australijanac je objasnio i da je Siner mogao da nastavi da igra odmah nakon što je utvrđeno da je bio pozitivan na doping zato što su iz njegovog tima odmah uspeli da objasne gde se i zbog čega dogodio incident.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- O svemu su saznali tek nakon mastersa u Majamiju, nekoliko nedelja nakon Indijan Velsa, a ITIA je krenula u istragu tek posle toga, objasnio je Kejhil.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom