"FERNANDO MOJ..." Novak Đoković nije izdržao, morao je da se oglasi u ponoć

Novosti online

21. 08. 2024. u 08:59

Srpski teniser Filip Krajinović zvanično je završio profesionalnu tenisku karijeru.

ФЕРНАНДО МОЈ... Новак Ђоковић није издржао, морао је да се огласи у поноћ

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

On je na društvenoj mreži Instagram objavio da je došlo vreme za penziju. Nakon što je doživeo eliminaciju na startu kvalifikacija za Ju-Es open, Filip Krajinović je odlučio da saopšti javnosti da se povlači iz profesionalnog tenisa. Ova vest je izazvala iznenađenje među ljubiteljima tenisa, s obzirom na Filipov talenat i dosadašnje uspehe na teniskim terenima širom sveta.

Krajinović je tokom svoje karijere ostvario zapažene rezultate i bio deo srpskog teniskog tima u Dejvis kupu, gde je zajedno sa Novakom Đokovićem i ostalim reprezentativcima ostvario značajne pobede. Njegov odlazak iz profesionalnog sporta predstavlja kraj jedne ere, ali istovremeno otvara prostor za nove talente i nove izazove u svetu tenisa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije propustio priliku da se oglasi na društvenim mrežama povodom vesti o završetku profesionalne teniske karijere njegovog kolege Filipa Krajinovića.

Nole je poslao dirljivu poruku svom doskorašnjem saigraču iz reprezentacije, izražavajući mu iskrenu zahvalnost i poštovanje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nole je na svom Instagram storiju podelio zajedničku fotografiju sa Filipom i napisao:

- Fernando moj, čestitam ti na karijeri i želim sve najbolje. Hvala ti na svim zajedničkim trenucima, na terenu i van njega.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom