SRAMOTA! Viktor Troicki gleda i ne veruje za šta su njega suspendovali 18 meseci, a Siner za veći greh prošao nekažnjeno

Novosti online

21. 08. 2024. u 10:40

Italijanski teniser Janik Siner bio je pozitivan na doping testu.

СРАМОТА! Виктор Троицки гледа и не верује за шта су њега суспендовали 18 месеци, а Синер за већи грех прошао некажњено

G.Šljivić

Trenutno najbolji teniser sveta je u martu tokom mastersa u Indijan Velsu dva puta bio pozitivan na jednu nedozvoljenu supstancu.

Ipak, i pored toga on nije zaradio suspenziju, već će mu biti samo oduzeti poeni koje je osvojio u Kaliforniji, kao i novac koji je zaradio.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pre samo nekoliko godina imali smo situaciju kada je Viktor Troicki bio suspendovan na godinu dana, a da nije bio pozitivan niti na jednu nedozvoljenu supstancu.

On je tada bio kažnjen na čak 18 meseci (kazna kasnije smanjena) jer mu je doktorka dozvolila da ne da krv na doping testu (urin je uredno dao) pošto se nije osećao dobro.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Troicki se sada povodom svega što se dogodilo oglasio za "Informer".

- Sramotna odluka i ponovo primer kako mnogi imaju povlastice dok drugi slabije plasirani igrači i igrači koji ne dolaze iz razvijenih zemalja služe kao žrtveni jarci - rekao je Viktor.

(Informer)

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!