AŽURIRANA ATP LISTA! Evo šta se desilo sa Novakom Đokovićem posle oduzimanja bodova Janiku Sineru

Tanjug

21. 08. 2024. u 10:58

Prvi teniser sveta, Italijan Janik Siner ostao je danas prvi na ATP listi, uprkos oduzimanju 400 bodova posle pozitivnih testova na zabranjenu supstancu klostebol.

АЖУРИРАНА АТП ЛИСТА! Ево шта се десило са Новаком Ђоковићем после одузимања бодова Јанику Синеру

FOTO: Tanjug/AP

Nezavisna komisija utvrdila je juče da 23-godišnji Siner nije kriv, pošto je zabranjenu supstancu na njega u tragovima nenamerno preneo fizioterapeut.

Siner je prvi put testiran tokom mastersa u Indijan Velsu u martu i rezultat je bio pozitivan na zabranjenu suspstancu klostebol, a drugi put testiran je osam dana kasnije, van takmičenja, kada je takođe bio pozitivan.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nekoliko dana pre Ju-Es opena, poslednjeg grend slem turnira u sezoni, Siner i dalje ima gotovo 2.000 bodova više od srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji će takođe braniti titulu na Flešing Medouzu.

Ažurirana ATP lista:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

1. Janik Siner (Italija) 9.360

2. Novak Đoković (Srbija) 7.460

3. Karlos Alkaraz (Španija) 7.360

4. Aleksandar Zverev (Nemačka) 7.035

5. Danil Medvedev (Rusija) 6.275

6. Andrej Rubljov (Rusija) 4.816

7. Hubert Hurkač (Poljska) 4.055

8. Kasper Rud (Norveška) 3.855

9. Grigor Dimitrov (Bugarska) 3.655

10. Aleks de Minor (Australija) 3.435

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta