VELEOBRT JE MOGUĆ! Janik Siner možda bude izbačen iz tenisa?!

Novosti online

21. 08. 2024. u 13:23

Teniski svet potresla je vest da je Janik Siner dva puta bio dopingovan u martu 2024. godine. On je prošao nekažnjeno, ali to bi ipak moglo da se promeni. Sada se oglasila Svetska antidoping agencija i iznela nove informacije za nemačke medije.

ВЕЛЕОБРТ ЈЕ МОГУЋ! Јаник Синер можда буде избачен из тениса?!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Italijan je 15. avgusta oslobođen optužbi, no Svetska antidoping agencija (VADA) ima pravo da se žali na pomenutu odluku.

I, sada se pojavila informacija da će VADA "ispitati detaljno ovu situaciju".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I ne samo to.

Ukoliko nađe za shodno, Svetska antidoping agencija ne skriva da će, u tom slučaju, sve informacije proslediti arbitražnom sudu u Lozani. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A onda bi on mogao da presudi da Siner možda i nije nevin u celoj ovoj situaciji, te da donese odluku o njegovom dvogodišnjem izbacivanju iz tenisa.

Podsetimo, Siner je zasad kažnjen samo tako što je izgubio 400 ATP bodova i 300.000 dolara, ali iako je u pitanju unošenje nedozvoljenih supstanci, on i dalje ima pravo da igra jer je utvrđeno "da nije namerno to uneo u organizam".

O tome su vas "Novosti" već izvestile u tekstu "Janik Siner dvaput pao na doping testu, ali mu dozvoljeno da igra!". Tu vas čeka podrobna analiza i kada i kako je došlo do korišćenja nedozvoljenih supstanci, i kako se Italijan branio i koja je to (privatna) firma donela odluku da je nevin.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta