KAKVA PROZIVKA: Janik Siner oslobođen za doping, a rival odmah ovo uradio (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2024. u 21:00

Italijanski teniser Janik Siner glavna je tema teniskog sveta zbog toga što je dva puta pao na doping testu, a mnogi teniseri su komentarisali ovu situaciju, međutim jedan od igrača je otišao i korak dalje.

КАКВА ПРОЗИВКА: Јаник Синер ослобођен за допинг, а ривал одмах ово урадио (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Američki teniser Tomi Pol je na svom "Instagram" profilu okačio fotografiju kako ga fizioterapeut masira, ali u rukavicama, što je odmah privuklo pažnju svih koji su to protumačili kao direktnu "prozivku" na račun Janika Sinera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Siner je optužen za doping jer je njegov fizioterapeut koristio sprej, u kojem se nalazi klostebol, a potom bez rukavica masirao Sinera, koji je imao posekotine po koži. On je oslobođen zbog odbrane koju je izneo, u kojoj je rekao da nije svesno uzimao ovu supstancu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta