"HVALA TI, ČOVEČE, ŠTO POSTOJIŠ!" Kakve reči o Novaku Đokoviću - Amerika se pred očima Karlosa Alkaraza konačno poklonila NAJVEĆEM (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2024. u 08:15

DUGO je trebalo da Amerikanci prihvate da je Novak Đoković najveći svih vremena i više nisu imali kud. Svi su se poklonili Srbinu na noćašnjoj egzibiciji, ali reči velikog Džona Mekinroa odjekuju planetom.

ХВАЛА ТИ, ЧОВЕЧЕ, ШТО ПОСТОЈИШ! Какве речи о Новаку Ђоковићу - Америка се пред очима Карлоса Алкараза коначно поклонила НАЈВЕЋЕМ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nekadašnji teniski šampion odao je veliko poštovanje Novaku Đokoviću pred ovogodišnji Ju-Es open, i to pre egzibicionog meča u kom su obojica učestvovali!

Novak i Džon su bili par tokom dubla protiv Andrea Agasija i Karlosa Alkaraza, dobili su s rezultatom 10:8, a pre nego što su zakoračili na teren, Mekinro je ovim rečima predstavio Srbina i zahvalio mu se:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Šta si uradio za naš sport i šta si upravo postigao u poslednjih par meseci, posebno na Olimpijskim igrama... Hvala ti, čoveče, što si deo ovog sporta.

Mekinro je, inače, bivši prvi reket sveta i osvajač sedam grend slem titula, a nedavno je takođe hvalio srpskog asa posle jednog meča u Parizu, kada je pretekao Rodžera Federera po broju grend slem pobeda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pedeset godna sam u ovom sportu, 15 godina sam igrao na turu, a ovako nešto još nisam video i ovaj momak me uvek iznenadi. Pričali smo i ranije kada je dobijao mečeve u pet setova, ali raditi to u ovim godinama? To je nestvarno! Nekako je uspeo da se oporavi i da dobije ovo. Ona špaga... To je fleksibilnost, pogledajte ovo, oseća se dobro! Ovo inspiriše, mora svakog da inspiriše, ali naročito u tenisu, da naporno radite i da imate ovakvu fleksibilnost i da možete da radite ovakve stvari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

NEMA TUGOVANJA: Ben Aflek sa njom provodi vreme na dan kada je DŽenifer Lopez podnela zahtev za razvod (FOTO)