DRAMA NA JU-ES OPENU! Janika Sinera izbacuju sa turnira?

Novosti online

23. 08. 2024. u 07:40

TENISKI svet u šoku, Italija sa nestrpljenjem čeka šta će se desiti sa Janikom Sinerom.

ДРАМА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Јаника Синера избацују са турнира?

FOTO: Tanjug/AP

Na Apeninima je zavladala panika. "Gazeta delo sport" prenosi saznanja nemačkih medija da WADA ima pravo da se žali na odluku o Sineru i za to je rok 6. septembar. A uz to i dodaju informaciju da Svetska antidoping agencija (WADA) želi da se umeša, jer do sada nije bila ni konsultovana u spornom slučaju.

- Kao što uvek i radimo, pažljivo ćemo ispitati sve dokumente i zadržavamo pravo da se žalimo na odluku - poručio je predstavnik Svetske antidoping agencije i time potvrdio da se slučaj prati i sa viših instanci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dakle, odluka bi mogla da dođe usred Ju-Es opena, na kome će se takmičiti Janik Siner, pa bi bilo interesantno videti kako bi se to odigralo po Italijana, jer postoji verovatnoća da bude izbačen sa grend slema.

Podsećanja radi, italijanski teniser Janik Siner bio je dva puta pozitivan na doping testu tokom marta, međutim, njegov slučaj je "zataškan" i u javnost je stigao tek kada je ATP odlučio da ga oslobodi optužbi. Mnoge je zbunio takav postupak, pošto su ostali teniseri, kada bi prekršili doping protokole, uglavnom bili žestoko kažnjavani i potom bi još dugo dokazivali svoju nevinost. Ipak, kako se prvom teniseru sveta "progledalo kroz prste", počelo je da se priča o njegovom privilegovanom statusu...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sve u svemu, pred nama je buran Ju-Es open koji će doneti mnoge odgovore.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje