KAKAV DOČEK ZA JANIKA SINERA NA JU-ES OPENU: Na treningu se pojavio i Novak Đoković (VIDEO)

Novosti online

23. 08. 2024. u 12:21

Italijanski teniser Janik Siner se poslednjih dana nalazi u žiži svetske javnosti, ali ne zbog tenisa, već doping skandala. Otkriveno je da je Italijan dva puta u martu bio pozitivan na klosebol. Ipak, on je prošao nekažnjeno i nastupiće na Ju-Es openu i saznao je potencijalne rivale.

КАКАВ ДОЧЕК ЗА ЈАНИКА СИНЕРА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: На тренингу се појавио и Новак Ђоковић (ВИДЕО)

FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Mnogi su iščekivali da vide kako će Italijan biti dočekan na Ju-Es openu.

Ta vest je potresla svetski tenis, a mnogi igrači su se pobunili zbog čega je Siner oslobođen bilo kakve kazne, dok ga je, sa druge strane, publika dočekala sa velikim aplauzom u Njujorku. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije dočekan negativno, naprotiv. Kao da se ništa nije ni desilo, pa je lagano mogao da odradi trening protiv Grigora Dimitrova.

Janik Siner je odradio svoj prvi trening na stadionu "Artur Eš", gde se našao veliki broj gledalaca koji su došli da ga vide.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posle završenog treninga, italijanski teniser Siner dugo je delio autograme, potpisivao loptice i fotografisao se sa navijačima.

Da li je slučajnost ili ne, Siner se sreo i sa našim teniserom Novakom Đokovićem. Novak ne bi bio Novak kada prvi ne bi prišao i pozdravio trenutno prvog reketa sveta, a onda ubrzo nastavio sa svojom rutinom.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje