"IMAŠ 12 GODINA?": Agasi se našalio sa Alkarazom, ali "mali Karlos" mu nije ostao dužan (FOTO)

Novosti online

23. 08. 2024. u 14:14

Sjajna uvertira pred Ju-Es open. Mekinro i Đoković su igrali protiv Agasija i Alkaraza, ne, nije šala, dobro ste pročitali. Ovaj egzibicioni dubl bio je prilika da se teniska javnost podseti na veličinu i lepotu teniskog sporta, ali i da se uživa u opuštenoj atmosferi i neformalnom nadmetanju.

ИМАШ 12 ГОДИНА?: Агаси се нашалио са Алкаразом, али мали Карлос му није остао дужан (ФОТО)

Foto: Profimedia

Svi prisutni su imali priliku da uživaju u ovoj jedinstvenoj prilici da vide neke od najvećih imena tenisa kako se takmiče na jednom mestu.

Jedan od najvećih trenutaka egzibicionog dubla bio je susret između Novaka Đokovića i Džona Mekinroa koji su zajedno zaigrali kao par. Njihova pobeda rezultatom 10:8 samo je potvrdila njihovu izuzetnu igračku veštinu i sposobnost da se prilagode jedan drugome na terenu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Pored Đokovića i Mekinroa, na terenu su se našli i drugi poznati igrači poput Andre Agasija i Karlosa Alkaraza. Njihovo prisustvo doprinelo je ne samo sportskom nadmetanju, već i stvaranju nezaboravnih trenutaka za sve prisutne.

Gledaoci su imali priliku da uživaju u majstorijama ovih teniskih legendi i da se dive njihovom umeću i talentu, a Agasi je želeo dodatno da začini atmosferu, pa se našalio na račun Alkaraza.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Šta kažete na sve što je Karlos postigao sa... Imaš 12 godina, zar ne? Koliko imaš godina? -  upitao je Agasi kroz osmeh.

Mladi Španac Karlos Alkaraz je nastavio u šaljivom tonu.

- Jedanaest - odgovorio je Alkaraz, uz prepoznatljivi osmeh.

Ovaj egzibicioni dubl bio je prilika da se teniska javnost podseti na veličinu i lepotu teniskog sporta, ali i da se uživa u opuštenoj atmosferi i neformalnom nadmetanju.

Svi prisutni su imali priliku da uživaju u ovoj jedinstvenoj prilici da vide neke od najvećih imena tenisa kako se takmiče na jednom mestu.

Sa nestrpljenjem se očekuje početak Ju-Es opena i nova uzbuđenja koja će on doneti ljubiteljima teniskog sporta širom sveta.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!